Dörenberg


Horse Products & Construction


Lichtmasten


Dörenberg Horse Products & Construction is ook uw adres voor allerlei soorten lichtmasten om uw rijbaan optimaal te verlichten.

De lichtmasten van aluminium zijn verkrijgbaar vanaf een hoogte van 8 tot 12 meter en hebben een doorsnede van 90 mm. Deze worden standaard geleverd met een gegalvaniseerde stalen kantelanker, waardoor roestvorming is uitgesloten. Doordat deze lichtmasten kantelbaar zijn, is onderhoud aan het armatuur eenvoudig zelf te doen. Deze lichtmasten worden geleverd met een 400 Watt HQ armatuur inclusief bevestigingbeugel.

Naast de aluminium masten zijn er ook lichtmasten van een professionele lijn van thermisch verzinkt staal. Op deze masten zit maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie. De masten zijn zowel in een reguliere als in een zware uitvoering leverbaar. Op 4.5 mtr. hoogte kunnen deze masten ook gekanteld worden. Deze toepassing is met name ideaal bij het verlichten van grotere springtuinen, buitenrijbanen, terreinverlichting en sportveldverlichting.

Wilt u ook de trotse eigenaar worden van een mooi verlichte rijbaan? Wij maken graag een passende lichtplan voor u. U kunt heel eenvoudige contact opnemen via het contactformulier.