Dörenberg


Horse Products & Construction


TwinTrailer


Met een TwinTrailer kunt u met het grootste gemak alles transporteren. De eenvoudig te draaien achterdeuren openen verticaal. Zo kunt u makkelijk, comfortabel en snel al uw rollend materieel laden en lossen. Hierbij hoeft u geen gebruik te maken van lastig in te stellen en tijdrovende steunpoten.

Met een extreem kleine oprijhoek van 11 graden kunnen alle mogelijke types laaghangend materieel zonder moeite geladen en gelost worden. 
 
De Twintrailer is daarnaast ook te gebruiken als kipper. De achterdeuren openen zijdelings voor een maximale doorgang. Door de plaatsing van een hefcylinder beschikt de Twintrailer over een grote hefkracht van maximaal 5.000kg en kan deze ook weer snel dalen. Door de extreem grote kiphoek van 50 graden blijft er niks achter in de trailer.

Met behulp van de afneembare draadnetten en wegscharnierende borden kan er gemakkelijk zijdelings geladen en gelost worden. Standaard is de Twintrailer voorzien van een verlaagd chassis met een ultra lage laadvloer van 63cm. Een laag zwaartepunt zorgt voor een zeer vaste wegligging.

Voor meer informatie over de TwinTrailer of een bezichtinging kunt u contact opnemen.