Dörenberg


Horse Products & Construction


INFORMATIE


''Dörenberg Horse Products & Construction, wat doet jullie bedrijf precies?''

Een vraag die wellicht al verklapt wordt door de naam zelf. Dörenberg Horse Products & Construction richt zich op de verkoop van paardensportartikelen en is gespecialiseerd in het verrichten van allerlei constructiewerkzaamheden. We beschikken over een uitgebreid assortiment van producten bedoelt voor de paardensport. Producten voor het paard zelf, voor u als eigenaar en producten ten behoeve van de (makkelijkere) verzorging van uw paard. Daarnaast voeren wij allerlei constructiewerkzaamheden uit van groot tot klein. Ook gericht op de paardensport maar ook zeer zeker daarbuiten! Onderstaand gaan wij graag meer specifiek in op onze bedrijfsonderdelen.

Horse Products
Sindskort is Dörenberg Horse Products & Construction officieel dealer van Thiel Paardentrailer. Een uiterst betrouwbaar merk paardentrailer die altijd een passende trailer in het assortiment heeft. Er zijn vele mogelijkheden en uitvoeringen beschikbaar, afgestemd op u als gebruiker en uiteraard op uw paard(en). Naast de vele mogelijkheden zijn de Thiel paardentrailers door hun exclusieve design ook nog eens een lust voor het oog. Mede door het afgeven van een 15 jarige garantie op de ''Aluplast-bodem'' zijn deze trailers ook nog een zeer verstandige keuze. Ook na de aankoop van uw trailer verzorgen wij uiteraard met heel veel genoegen het jaarlijkse onderhoud van uw trailer! Mocht u nu toch nog op zoek zijn naar een ander model of type, ook dan helpen wij u uiteraard in uw zoektocht naar dé juiste paardentrailer.

Naast paardentrailers bieden wij ook tal van andere producten aan. Hierbij kunt u onder andere denken aan: verschillende soorten hindernismateriaal, dressuurringen en toebehoren, verschillende hooiruiven en -netten, opstaphulpen en nog veel meer.
Daarnaast bieden wij ook handige hulpmiddelen aan ten behoeve van de paardensport. Wat te denken van makkelijk verrijdbare en degelijke voederwagens, zadelkasten, hooiwagens en dergelijke. Uiteraard allemaal geheel maakbaar naar uw eigen wensen en behoeften.

Construction
Zoals eerder vermeldt verichten wij ook allerlei constructiewerkzaamheden. Van groot tot klein. Het constructiewerk richt zich niet alleen op de paardensport (zadelkasten, voederwagens etc.) maar ook daarbuiten. Van eetkamertafels tot trussen, géén klus is ons te gek! Uw ideeen kunnen werkelijkheid worden. Wij helpen u dan ook graag met het vervaardigen van uw 'costum made' constructiewerk.

Voor al uw paardensportartikelen en constructiewerkzaamheden bent u bij ons aanhet juiste adres! Wij staan altijd graag voor u klaar.